reede, 7. mai 2010

Hah! Paika pandud!

«Inimesed, nagu töömesilased, teevad kõiki asju, mis on neil üle pea kasvanud, lootuses paremale tulevikule,» märkis Aleksander Pulver. Nii ostetakse tema sõnul näiteks kokku raamatuid, mida tulevikus lugeda loodetakse, kuid tegelikult ei jõutagi kunagi seda teha.
Allikas

4 kommentaari:

  1. Hm. Tulin just raamatupoest, kaks suurt kotti raamatuid täis ja rahakott paari tuhande krooni võrra tühjem - olid küll alla hinnatud raamatud, aga ikka kulus palju raha. Olen samasugune raamatuhaige, kuigi raamatud ei taha enam tuppa ära mahtuda.

    VastaKustuta
  2. Võtan paar päeva hoogu, et Balti raamatumessi kahjud kokku lugeda :) Praegu seisab laua kõrval 5 kotti viimase kahe kuu jooksul ostetud raamatutega. Pole saanud mahti neid ära paigutada. Oeh. Igatahes on minu lootus paremale tulevikule väga suur :D

    VastaKustuta
  3. Ma igaks juhuks ei läinudki messile :-)

    VastaKustuta
  4. Kui pidevalt tahaks solvata neid, kes ei suuda hoogsalt raamatuid "läbi närida", siis ega see on jah õige tähelepanek, et ega me ise ka paremad pole :) Mul veel riiulites ruumi on... aga no see tulevikuks raamatute korjamine käib ikka täie hooga (a)

    VastaKustuta